راه‌اندازی آشپزخانه صنعتی مرکزی دانشگاه بررسی شد

راه‌اندازی آشپزخانه صنعتی مرکزی دانشگاه بررسی شد

 

در نشست کارگروه تغذیه دانشگاه، مدیران و کارشناسان ضمن بررسی ضرورت راه ‌اندازی آشپزخانه صنعتی مرکزی، بر مزایای این اقدام در کاهش هزینه‌ ها، افزایش بهداشت و تنوع رژیم غذایی برای بیماران و کارکنان تأکید کردند. نشست کارگروه تغذیه دانشگاه روز ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ در سالن کنفرانس معاونت توسعه برگزار شد و محور اصلی آن، بررسی امکان راه‌ اندازی آشپزخانه صنعتی مرکزی دانشگاه بود. کاهش نیروی انسانی مورد نیاز برای پخت غذا، کاهش دورریز مواد غذایی، عدم نیاز به تعمیر تجهیزات فرسوده، افزایش سرعت انجام کار، ارتقای سطح بهداشت و ایجاد تنوع بیشتر در رژیم غذایی از مهم ‌ترین مزایای مطرح‌ شده این طرح بود.

 رضا علی عسگری، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه، با اشاره به تصمیمات عملیاتی نشست، توضیح داد: برای ارزیابی نقاط ضعف و قوت آشپزخانه مرکزی، مقرر شد از یک دانشگاه مجهز بازدید شود. همچنین مکاتبه با معاونت درمان دانشگاه برای انطباق اعتبار بخشی بیمارستان ‌ها و بررسی معافیت بیمارستان ‌های دانشگاهی واقع در شهرهای بویین زهرا و آبیک انجام خواهد شد.

 وی ادامه داد: همچنین برآورد هزینه استاندارد کردن آشپزخانه‌ های موجود، تأمین نیروی انسانی پخت و توزیع غذا در قالب یک قرارداد واحد و اعلام لوازم اسقاطی آشپزخانه های بیمارستان ‌ها به معاونت توسعه، جزو مصوبات نشست بود.

 در این نشست، اقدامات انجام‌ شده در سال‌های ۱۴۰۴-۱۴۰۵ از جمله عقد قرارداد خرید، طبخ و توزیع مواد غذایی توسط واحد پشتیبانی ارائه شد. یکسان ‌سازی جیره غذایی در کلیه بیمارستان ‌ها و ورود اطلاعات جیره در سامانه تغذیه نیز از دیگر موارد مورد بحث بود.

این نشست با حضور کارشناسان تغذیه و نمایندگان معاونت ‌های دانشگاه، فرصتی برای بررسی نقاط قوت و ضعف، تبادل تجربه و برنامه ‌ریزی عملیاتی در جهت ارتقای کیفیت تغذیه بیماران و کارکنان فراهم کرد