سو تغذیه در مبتلایان به آرتروز زانو

سو تغذیه در مبتلایان به آرتروز زانو

دکتر مهشید نقاش‌پور در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: آرتروز زانو یا ساییدگی زانو، یک بیماری مزمن و شایع است که در آن غضروف مفصل زانو به تدریج فرسوده و تخریب می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: طی پژوهشی که توسط بنده و جمعی از همکاران در این زمینه انجام شد، مشخص شد که افراد مبتلا به آرتروز زانو بیش از افراد سالم دچار سوءتغذیه می‌شوند. 
این استاد دانشگاه افزود: در این پژوهش که به بررسی وضعیت تغذیه‌ای و همچنین ارزیابی شدت درد، سفتی مفاصل و کیفیت زندگی در مبتلایان به آرتروز زانو در مقایسه با افراد سالم پرداخته شد، مشخص شد که به طور کلی آرتروز زانو و سوءتغذیه در افراد مسن رو به افزایش است. 
وی تصریح کرد: بر این اساس توجه به وضعیت تغذیه‌ای افراد به ویژه سالمندان می‌تواند باعث پیشگیری از بروز این بیماری شود.