افزایش نظارت‌ها بر کیفیت مواد خوراکی عرضه‌شده به زوار

افزایش نظارت‌ها بر کیفیت مواد خوراکی عرضه‌شده به زوار

به گزارش وبدا، دکتر مریم احمدنصر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، با تأکید بر افزایش تلاش‌ها در جهت حفظ سلامت زائران و تضمین کیفیت فرآورده‌های خوراکی عرضه‌شده در موکب‌ها، اظهار داشت: از ابتدای تردد زوار تاکنون توسط کارشناسان مجرب آزمایشگاه‌ و به‌ صورت کشیک فعال شبانه‌روزی، آزمون‌های میکروبی و شیمیایی بر روی مواد غذایی، آب آشامیدنی، یخ و نوشیدنی‌ها و نیز فرآیند پایش کیفی اقلام مصرفی زائران انجام گرفته است.

دکتر احمدنصر در تشریح جزئیات خدمات ارائه‌شده، افزود: تاکنون و با مشارکت همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه، تعداد ۱۳۷ نمونه‌برداری غذایی_دارویی و نیز ۱۵۱ مورد آزمایش میکروبی و شیمیایی آب در آزمایشگاه‌های کنترل غذا و داروی این معاونت‌ انجام گرفته است.

وی در خصوص سایر اقدامات‌ هم تصریح کرد: طی روزهای گذشته و به همت همکاران عزیز، ۷۵ مورد بازرسی و نظارت و نیز ۱۱۰ مورد پاسخگویی به مسائل غذایی و دارویی مرتبط صورت گرفته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه در مورد افزایش نظارت‌ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی هم یادآور شد: در نتیجه ۴۱۰۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۴۵۵ کیلوگرم از مواد فاسد جمع‌آوری و معدوم شده‌است.

احمدنصر در پایان خاطرنشان کرد: تا انتهای ایام تردد زوار و با تمام توان به فعالیت‌های خود در مراکز مستقر ادامه خواهیم داد. این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و ارتقاء سلامت عمومی در بزرگ‌ترین تجمع مذهبی جهان انجام می‌گیرند.

به گفته وی، فعالیت‌های یادشده تنها بخشی از برنامه‌های معاونت غذا و دارو برای تأمین سلامت زائران اربعین است و هماهنگی لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز مرزی نیز به‌صورت کامل انجام گرفته است.