
وقتی سخن از آرد کامل به میان میآید، یعنی بازگشت به تغذیه ای سالم تر و غنی تر، آن چنان که طبیعت آن را فراهم آورده است. در دل شهرستان بویین زهرا، واحد تولیدی اترک گام هایی جدی برای تحقق این هدف برداشته است.
در بازدیدی میدانی که با حضور فرزانه حامدی وفا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، و تیم تخصصی این معاونت از واحد تولیدی اترک انجام شد؛ ظرفیت ها و توانمندی های این مجموعه در زمینه خرید، بوجاری، آسیابانی و تولید آرد کامل گندم مورد بررسی قرار گرفت.
مهندس زهره رحمانی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بستهبندی، با اشاره به امکانات موجود در این واحد تولیدی، اظهار داشت: بر اساس دیاگرام فرایندی و با توجه به زیرساخت های فعلی، در صورت ایجاد بستر مناسب، این واحد توان تولید آرد کامل گندم برای کل استان را داراست.
از سوی دیگر، احمدعلی صدری خانلو، مدیرعامل واحد تولیدی اترک، بر آمادگی مجموعه تحت مدیریتش تأکید کرد و گفت: با حمایت های لازم از جمله قیمت گذاری شفاف، طراحی مناسب برای بسته بندی و ایجاد زیرساخت های فنی و سامانه ای، می توانیم گامی مهم در جهت بهبود سبد غذایی خانوارهای استان برداریم.
در پایان این بازدید، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از بخش های مختلف کارخانه شامل خطوط ذخیره سازی، بوجاری، آسیابان گندم و آزمایشگاه کنترل کیفیت نیز دیدن کردند