هفتمین نشست خبری تخصصی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

هفتمین نشست خبری تخصصی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ هفتمین نشست خبری تخصصی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور دکتر عباسعلی وفائی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، کارن یحیائی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مجریان طرح های تحقیقاتی، نماینده های سازمان بهزیستی و استانداری استان سمنان و جمعی از خبرنگاران حوزه رسانه در روز سه شنبه 31 تیر ماه 1404 در سالن جلسات امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن خیرمقدم به اصحاب رسانه استان سمنان و با اشاره به نقش کلیدی رسانه‌ها در پیشبرد اهداف ملی و علمی کشور، گفت: رسانه‌ها معماران نامرئی انگیزه هستند. آن‌ها می‌توانند با برجسته‌سازی و معرفی نخبگان، این سرمایه‌های گران‌بهای کشور را از گمنامی خارج کرده و به ستاره‌های ملی تبدیل کنند.

کارن یحیائی ادامه داد: این معرفی هدفمند می‌تواند پل‌های زنده‌ای میان ایده، منابع و جامعه ایجاد کند؛ پل‌هایی که باعث می‌شوند دانش نه تنها یک کالای تخصصی و محدود، بلکه به یک سرمایه عمومی، الهام‌بخش و قابل دسترس برای همگان تبدیل شود. این فرآیند نقش مهمی در تقویت تعامل میان دانشگاه و جامعه دارد.

وی تأکید کرد: این پیوند رسانه‌ای با عث می شود که نخبگان ما تنها نمانند. بلکه در کشور می‌مانند، می‌سازند و الهام‌بخش نسل‌های بعدی می‌شوند. رسالت ما در روابط عمومی، حمایت از این فرآیند و فراهم‌سازی بستر لازم برای دیده شدن چهره‌های علمی و اثرگذار جامعه است.

در ادامه این نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه در حوزه تحقیقات و فناوری پرداخت و بیان نمود: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حال حاضر با دارا بودن 249 عضو هیات علمی، 8 مرکز تحقیقاتی و یک آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و شاخص H برابر با 105 و 4885 مقاله منتشر شده در حال فعالیت می باشد. 

دکتر عباسعلی وفایی ادامه داد: در حوزه فناوری دانشگاه نیز در حال حاضر یک پارک علم و فناوری سلامت و یک مرکز رشد با 62 واحد فناور مستقر نیز در حال فعالیت می باشند. 

در این نشست تخصصی که در آن به ارائه نتایج طرح های تحقیقاتی و فناورانه پرداخته شد، نتایج طرح تحقیقاتی “فرآیند مواجهه خانواده ها با فرزندآوری” توسط دکتر منیر نوبهار عضو هیات علمی گروه پرستاری دانشگاه، طرح تحقیقاتی “اجرای موفق مدل های مختلف ارائه خدمات گفتار درمانی در مدارس عادی و مدارس با نیازهای ویژه شهر سمنان” توسط دکتر معصومه سلمانی عضو هیات علمی گروه گفتار درمانی دانشگاه و طرح تحقیقاتی “بررسی نقش انعطاف پذیری شناختی در افسردگی و خودکشی بیماران تحت نگهدارنده با مواد افیونی” توسط دکتر مجتبی رجب پور دانشجوی پسا دکترای علوم اعصاب شاخه اعتیاد دانشگاه ارائه شد.