راه‌اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه

راه‌اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه
راه‌اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این موافقت طی نامه شماره 512/809/د مورخ 1404/04/04 دبیر محترم شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی به دانشگاه علوم پزشکی کاشان اعلام شده است.

 

در این نامه آمده است: با عنایت به بررسی‌های صورت گرفته در خصوص درخواست راه‌اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان به پیوست موافقت دبیر هیات ممتحنه، ارزیابی و برنامه ریزی رشته علوم و صنابع غذایی جهت استحضار ارسال می گردد.