• ۱۴۰۴-۰۹-۱۹
  • طرز تهیه سوپ گوجه و پنیر/ سوپ داغ و خوشمزه برای روز‌های سرد پاییزی

    طرز تهیه سوپ گوجه و پنیر/ سوپ داغ و خوشمزه برای روز‌های سرد پاییزی

    به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، سوپ گوجه و پنیر نوعی سوپ کرمی و لطیف است که با سبزیجات، مرغ و پنیر تهیه می‌شود و بسیار مقوی است.

    سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

    با فرارسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ گوجه و پنیر نوعی سوپ کرمی و لطیف با پایه سبزیجات است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می‌توانید آن را با روشی آسان برای روز‌های سرد پاییز و زمستان در منزل درست کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ گوجه و پنیر همراه ما باشید.

    مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه و پنیر

    گوجه فرنگی رسیده و آبدار: ۴ عدد

    پیاز متوسط: ۱ عدد

    سیر: ۴ حبه

    روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

    آب مرغ (یا ۱ عدد قرص استاک مرغ): ۳ فنجان

    ماست یونانی: نصف فنجان

    پنیر چدار یا موزارلا: ۱ فنجان

    سینه مرغ پخته و خرد شده: ۱ فنجان

    نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

    برگ ریحان تازه: به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ گوجه و پنیر

    برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی، پیاز و سیر را داخل سینی فر بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن بریزید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا سبزیجات کبابی شوند.

    بعد از اینکه سبزیجات کبابی شد، پوست گوجه فرنگی و سیر را جدا کنید.

    سبزیجات پخته را با آب مرغ داخل مخلوط کن کنید بریزید و میکس کنید، سپس مواد میکس شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا با حرارت متوسط بجوشد.

    در مرحله بعد ماست یونانی را داخل سوپ بریزید و هم بزنید.