• ۱۴۰۴-۰۸-۲۶
  • نظارت بهداشتی بر مراکز فرآورده‌های دامی کردستان تشدید شود

    نظارت بهداشتی بر مراکز فرآورده‌های دامی کردستان تشدید شود

    کامران زیباکردار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای بهبود سیستم‌های برودتی مراکز عرضه و ناوگان حمل و نقل، نظارت بهداشتی بر مراکز تحت نظارت دامپزشکی کردستان به اجرا درآمد.

    وی افزود: این مراکز شامل کشتارگاه‌ها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه بندی گوشت، مرغ، ماهی و مراکز عرضه فرآورده خام دامی است.

    وی تصریح کرد: براساس برقراری طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی مراکز یاد شده موانع و مشکلات موجود این مراکز نیز بررسی می‌شود.

    مدیرکل دامپزشکی استان کردستان اضافه کرد: این نظارت‌ها در دو شیفت صبح و عصر با مشارکت همکاران سطح ستاد و شبکه دامپزشکی استان انجام می‌گیرد.

    زیباکردار تصریح کرد: نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در همه شهرهای استان انجام می‌گیرد.