به گزارش خبرنگار مهر، ماه زرافشون رفیعی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه نظارت و کنترل بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی بهمنظور تأمین امنیت غذایی مردم است خاطرنشان کرد: در سهماهه اول سال جاری کارشناسان این شبکه هزار و ۸۷۵ مورد بازدید را از این مراکز انجام دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: این بازدیدها بر اساس آئیننامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام میشود و میکوشد تا ضمن نظارت بر ساختار فیزیکی این مکانها، بر مواد اولیه مصرفی، نحوه تولید، پخت، آماده نمودن ماده غذایی و محصول نهایی نظارت داشته باشد.
وی اظهار کرد: در سهماهه اول سال جاری در بازدیدهای صورت گرفته، ۲۶۹ اخطاریه بهداشتی صادرشده که منجر به ۱۹ مورد معرفی به مراجعه قضائی و پلمب ۴ واحد صنفی شده است.
رفیعی ضمن توصیه به توجه شهروندان به تاریخ تولید و انقضا مواد غذایی در هنگام خرید یادآور شد: در سهماهه اول سال جاری ۶۰۵ کیلوگرم مواد غذایی تاریخمصرف گذشته در مراکز عرضه مواد غذایی در تنگستان کشف گردیده که همگی پس از جمعآوری، معدوم شدهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان با اشاره به اینکه بهمنظور جلوگیری از آلودگی آب بهصورت روزانه آب مصرفی شهرستان کلرزنی میشود، اضافه کرد: در سهماهه اول سال جاری در همین راستا ۱۰ هزار و ۴۳۶ مورد کلرسنجی از نقاط مختلف شهرستان انجامشده است.
رفیعی تأکید کرد: ۱۳۵ نمونه میکروبی آب نیز تهیه و جهت انجام آزمایشها لازم به آزمایشگاه آب ارسالشده که در هیچکدام از موارد ارسالی آلودگی میکروبی مشاهده نشده است.
وی یادآور شد: در سهماهه اول سال جاری با همکاری ادارات و سازمانهای جهاد کشاورزی، دامپزشکی، اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، ۶۸ گشت مشترک جهت نظارت بر صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی در تنگستان صورت گرفته است.