
دکتر حسین سلطانینژاد اظهار کرد: در این مدت ۱۷۰ مورد بازرسی از مساجد، حسینیهها، تکایا و بقاع متبرکه، ۶۵ مورد از ایستگاههای صلواتی و موکبها و ۷۳ مورد پایش محلهای توزیع نذورات توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط همچنین با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی، بر شبکه آب شرب نظارت داشته و در این زمینه ۱۲ نمونهبرداری باکتریولوژیک و ۲۲۶ مورد کلرسنجی انجام دادهاند.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین با تأکید بر اهمیت آموزش در ارتقای رعایت ضوابط بهداشتی، خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی دو جلسه توجیهی، ۱۵ جلسه آموزشی گروهی و ۸۵ مورد آموزش فردی و مشاوره برای عوامل اجرایی هیأتهای مذهبی برگزار شده است.
دکتر سلطانینژاد همچنین از همکاری بینبخشی با نهادهایی نظیر شهرداریها، اداره دامپزشکی و سایر دستگاههای اجرایی خبر داد و گفت: نظارت بر بهداشت غذا، آب، دفع پسماند و فاضلاب موکبها بهصورت ویژه در دستور کار قرار داشته تا از بروز بیماریهای واگیردار جلوگیری شود.
وی در پایان با قدردانی از تلاش شبانهروزی مدافعان سلامت به ویژه بازرسان بهداشت محیط و عوامل اجرایی، اعلام کرد: در این مدت، ۱۳ مورد شکایت و اطلاعرسانی مردمی نیز در قالب بررسی فرآیندها و رسیدگی به شکایات مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته است.