مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی: مسئولیت‌پذیری اجتماعی، وظیفه مومن واقعی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی: مسئولیت‌پذیری اجتماعی، وظیفه مومن واقعی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی: مسئولیت‌پذیری اجتماعی، وظیفه مومن واقعی است

حجت‌الاسلام مجید نقی‌لو بر اهمیّت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و نقش مومن واقعی در ساختن دنیایی پر از لذت و عدالت تأکید کرد و یادآور شد:مومن واقعی نه تنها به فکر خود، بلکه به فکر جامعه و رفع نیازهای دیگران نیز هست.

به گزارش پایگاه خبری وبدا- زنجان، حجت‌الاسلام مجید نقی‌لو، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در آئین اختتامیه بخش معارفی بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، ضمن تقدیر از زحمات چندماهه دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره چه در وزارت بهداشت و چه سایر نهادهای همکار، ابراز امیدواری کرد که این تلاش‌ها زمینه‌ساز گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باشد.

 

وی در ادامه به تبیین جایگاه قرآن به عنوان کتابی ارزشمند برای تدبر و اندیشه پرداخت و تصریح کرد: قرآن کتابی است که همچون کتاب‌های فیلسوفان، می‌توان در آن تأمل کرد و با تدبر، معانی آن را درک کرد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه ما آموخته‌ایم که دین، روشن‌کننده راه سعادت و سازنده دنیایی است که در آن، امکان درک لذت و معنای واقعی زندگی برای همگان فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد: دیندار کسی است که برای ساختن چنین دنیایی تلاش می‌کند؛ در غیر این صورت، هرچند فردی نماز بخواند، در حقیقت از دین به دور است.

 

حجت الاسلام نقی‌لو در ادامه با استناد به  آیات سوره مبارکه ماعون، افزودخداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: “فَوَیْلٌ لِلْمُصَلِّینَ” و این هشدار به کسانی است که نماز می‌خوانند، اما نسبت به یتیم و بی‌پناه بی‌توجه هستند. مؤمن واقعی کسی است که برای رهایی انسان‌ها از فقر، اسارت و جهل تلاش می‌کند و زندگی می‌بخشد. مؤمن زندگی می‌کند و زندگی می‌بخشد؛ از اسارت‌ها و فقرها رها شده و به دیگران آزادی و غنا می‌بخشد.

حجت‌الاسلام نقی‌لو با اشاره به آیات ۱۱ تا ۲۰ سوره بلد، گفت: خداوند به انسان چشم و گوش داده، اما آیا او به سمت قله زندگی رفته است؟ تلاش برای رهایی انسان‌های دربند و مبارزه با فقر و اسارت، نشانه ایمان واقعی است. کسی که این کارها را نمی‌کند، هرچند نماز بخواند، مؤمن واقعی نیست؛ بلکه کافر است و خداوند درباره آن‌ها می‌فرماید: “وَالَّذِینَ کَفَرُوا بِآیَاتِنَا هُمْ أَصْحَابُ الْمَشْأَمَةِ“.

 

وی در پایان با آرزوی رسیدن جامعه به تعریف قرآنی ایمان و کفر، اظهار داشت: امیدواریم به تعریف قرآن از ایمان و کفر برسیم و به عالم ایمانی قرآن نائل شویم؛ چراکه زندگی خارج از این عالم، خسرانی بیش نیست.