
به گزارش وبدا، دکتر مسعود حبیبی در آیین اختتامیه بخش آوایی خواهران بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در زنجان، به مثالهایی از زنانی که در متن تحولات تاریخی حضور داشته و در قرآن از آنان یاد شده است، اشاره کرد و افزود: حضرت مریم (س)، ملکهی سبا بلقیس، مادر حضرت موسی (ع) و آسیه همسر فرعون، زنانی هستند که هریک در اوج بحران، با خرد، ایمان و اقدام اثرگذار بودهاند.
وی ویژگی مشترک این زنان را کرامت، عقلانیت و اقدام مومنانه عنوان کرد و گفت: نکتهی تأملبرانگیز آن است که هیچ یک از این زنان فقط به حضور در خانه محدود نشدهاند و در صحنههای اجتماعی، سیاسی و ایمانی نقشآفرینی کردهاند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از این زنان الهام بگیریم، باید بپذیریم که زن قرآنی، زنی است که باایمان زندگی میکند، با عقل میاندیشد، با عشق تربیت میکند و با کرامت در جامعه و خانواده حضور دارد.
وی تصریح کرد: چنین الگوهایی میبایست چراغ راه ما باشند و ما نیز در پرتو قرآن، زنانی اهل کرامت، ایمان، اندیشه و اقدام تربیت کنیم.
دکتر حبیبی با اشاره به آیهی 70 سوره اسراء که در آن به کرامت ذاتی انسان بی هیچ تمایز جنسیتی اشاره شده است، اظهار کرد: این آیه ما را به این حقیقت میرساند که کرامت انسانی، نه بر پایه جنس، بلکه بر بنیان انسان بودن استوار است و این نگاه انسان را در مدار شرافت آفرینش قرار میدهد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بیش از 61 هزار نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی کشور در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت شرکت داشتند که از این تعداد، 4 هزار نفر اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی بودند، گفت: همه این افراد، سفیران قرآنی در جامعه و دانشگاهها هستند ولی اساتید نقش مضاعفی در این خصوص بر عهده دارند.
وی در پایان خیّرین سلامت را نمونهی بارز عاملان به قرآن خواند و اظهار کرد: در این خصوص میتوان به انجمن خیریه مهرانه زنجان اشاره کرد که با تکیه بر مشارکت و حمایت خیرین و با تأکید بر ارزشهای اسلامی و حس نوعدوستی با هدف حمایت مستمر از بیماران مبتلا به سرطان در حال فعالیت است و باید از بنیانگذاران و فعالان آن به عنوان یک الگوی قرآنی و عامل به قرآن یاد کرد.