همه اقشار باید زیر چتر جهاد تبیین قرار بگیرند

همه اقشار باید زیر چتر جهاد تبیین قرار بگیرند

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا رفعتی‌پور عصر دوشنبه با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در مقابله با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن، اظهار کرد: یکی از بهترین معیارهای ارزیابی در هر جنگ، تحقق یا عدم تحقق اهداف اعلام‌شده از سوی دشمن است. جبهه غرب به‌صراحت اهدافی چون نابودی توانمندی هسته‌ای و موشکی، سرنگونی نظام جمهوری اسلامی و تجزیه ایران را دنبال می‌کرد که هیچ‌کدام به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به خسارات محدود واردشده به برخی مراکز نظامی و هسته‌ای، تأکید کرد: با لطف الهی، این خسارات در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازسازی شد، و توان موشکی کشور حفظ شده و امروز توان شلیک موشک‌ها به‌صورت روزانه حتی بیش از دوران اوج درگیری‌های ۱۲ روزه است.

معاون سیاسی سپاه استان اصفهان افزود: در روز پایان جنگ، سنگین‌ترین حملات به سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت و اگر چه برخی مناطق آسیب دیده بود در کمتر از ۷۲ ساعت مناطق آسیب‌دیده بازسازی شدند.

وی در ادامه با اشاره به تدوین طرح ملی جامع جهاد تبیین از سال ۱۴۰۲ گفت: این طرح با هدف گسترش فعالیت‌های تبیینی به همه اقشار جامعه تدوین و به استانداران، فرمانداران، شهرداران و مدیران ابلاغ شده است. بر اساس این طرح، هر فردی که به نوعی با حاکمیت در ارتباط است، باید در چتر جهاد تبیین قرار گیرد.

رفعتی‌پور با بیان اینکه قرارگاه مرکزی جهاد تبیین به ریاست رئیس‌جمهور و دبیری سازمان بسیج در تهران تشکیل شده، یادآورشد: در استان‌ها استانداران و فرماندهان سپاه، و در شهرستان‌ها فرمانداران و ائمه جمعه مسئولیت هدایت این قرارگاه‌ها را بر عهده دارند. نقش ائمه جمعه در این ساختار محوری و تعیین‌کننده است.

وی از برگزاری بیش از ۳۲ هزار جلسه بصیرتی، ۳۵۲ نهضت روشنگری، و ۲۴۹۵ جلسه چهره به چهره در سطح استان طی یک سال گذشته خبر داد و افزود: تنها در جنگ ۱۲ روزه اخیر، ۱۷۵۸ نشست بسیجی، ۴۷۰۲ جلسه عمومی، ۳۶۱ وبینار، ۵۸۲ کلیپ، ۱۴۳ پادکست، و ۴۳۲ یادداشت تحلیلی توسط هادیان سیاسی تهیه و منتشر شده است.

سرهنگ رفعتی‌پور با اشاره به شهرستان گلپایگان به عنوان یکی از نقاط فعال در عرصه تبیین، تصریح کرد: این شهرستان با جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفر، دارای ۵۳ کانال فعال فضای مجازی با عضویت ۸۵۰۰ نفر، پنج دانشگاه، سه حوزه علمیه و دو امام جمعه است که ظرفیت عظیمی برای توسعه گفتمان تبیینی دارد.

وی تأکید کرد: یکی از پیامدهای مثبت جنگ اخیر، افزایش امید اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی بود. دشمن با القای یأس و ناامیدی تلاش داشت سرمایه اجتماعی را تضعیف کند، اما عملکرد مسئولان در حوزه‌های مختلف، روحیه مردم را تقویت کرد.

به گفته وی همه مدیران دستگاه‌ها با استفاده از ظرفیت‌های موجود، تولید محتوا کرده و خدمات ارائه‌شده به مردم را به‌درستی اطلاع‌رسانی کنند، تا مردم بدانند که دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی فعال هستند و بسیاری از خدماتی که ارائه می‌شود، به دلیل عادت و تکرار، از نگاه مردم پنهان مانده است.