۲۰ پایگاه امدادی در جاده‌های زنجان مورد نیاز است

۲۰ پایگاه امدادی در جاده‌های زنجان مورد نیاز است

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود بیات منش در نشست کمیسیون ایمنی راه‌های استان با تأکید بر لزوم همکاری و هم‌افزایی بیش از پیش دستگاه‌های دخیل برای خدمت به شهروندان و حفظ جان آنها افزود: حفظ جان تک تک شهروندان برای ما مهم و ارزشمند است لذا با همکاری و هم افزایی برنامه عملیاتی برای کاهش تصادفات تهیه و تدوین شود.

وی اضافه کرد: برنامه‌ریزی مشترک، سطح ایمنی محورها را به نحوی ارتقا دهیم که بتوانیم جان حتی یک انسان را نجات دهیم، خدمت بزرگی انجام داده‌ایم.

بیات منش ادامه داد: طبق تکلیف قانون، هر سال باید ۱۰ درصد آمار تلفات جاده‌ای کاهش یابد که برای رسیدن به این مهم نیازمند کار تیمی، منسجم و مستمر هستیم.

وی در ادامه به شناسایی مجدد نقاط حادثه اشاره کرد و گفت: هرچه سریع‌تر تیمی از پلیس راه و راهداری در راستای شناسایی نقاط حادثه خیز تشکیل و اطلاعات در این خصوص به روز رسانی شود.

بیات منش افزود: نیاز است برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای کاهش تصادفات در جاده‌های استان انجام شود تا افق چشم انداز مبنای کار قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان حضور شرکت ساخت و توسعه در جلسات را ضروری دانست و گفت: چهار خطه کردن محور زنجان- بیجار و ارتقا راه دندی تا به امروز انجام نشده است که شرکت ساخت و توسعه باید پاسخگو باشد.