رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، صبح امروز پنجشنبه دوم مرداد ۱۴۰۴، با حضور در درمانگاه شبانهروزی حضرت محمد رسولالله(ص) واقع در خیابان پاسداران شیراز، از بخشهای مختلف این مرکز درمانی بازدید کرد. این درمانگاه زیرمجموعه ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این بازدید، ضمن قدردانی از خدمات مستمر و شبانهروزی درمانگاه، با پزشکان، مسئولان و کارکنان این مرکز گفتوگو کرد و در جریان روند خدمترسانی به مراجعان قرار گرفت.
وی با حضور در بخشهایی همچون داروخانه، دندانپزشکی، رادیولوژی، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، پزشکی خانواده، درمانگاه تخصصی، طب فیزیکی و توانبخشی، سونوگرافی و سنجش تراکم استخوان، میزان رضایتمندی بیماران را بررسی کرد.
دکتر هاشمی در گفتوگو با تیم پزشک خانواده درمانگاه، بر نقش کلیدی نظام ارجاع و اهمیت تقویت جایگاه پزشک خانواده در نظام سلامت تأکید کرد و افزود: دانشگاه و وزارت بهداشت با جدیت، پیگیر مسائل و دغدغههای پزشکان خانواده و مراقبان سلامت هستند تا خدمات باکیفیت تری به مردم ارائه شود.
حمایت دانشگاه از توسعه مراکز درمانی مردمی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش مؤثر این مرکز درمانی در کاهش بار مراجعات به مراکز اصلی شهر، از آمادگی دانشگاه برای حمایت در راستای توسعه اینگونه مراکز خبر داد و گفت: مراکز درمانی مورد اعتماد مردم، ظرفیت ارزشمندی برای نظام سلامت به شمار میروند و حمایت از توسعه آنها، گامی مهم در ارتقاء خدمات سلامتمحور است.
وی با تأکید بر بهرهگیری از ظرفیت پزشک خانواده و رفع چالشهای موجود در حوزه درمان، افزود: امیدواریم با تعامل سازنده و رفع موانع، بتوانیم کیفیت خدمات درمانی را افزایش دهیم و پاسخگوی نیازهای روزافزون بیماران باشیم.
در ادامه این بازدید، نشست هماندیشی با مسئولان درمانگاه برگزار شد و موضوعاتی نظیر توانمندیها و نیازهای این مرکز، ارتقاء خدمات در حوزه های تخصصی و فوق تخصصی و تأمین داروهای خاص جانبازان و ایثارگران بهویژه جانبازان شیمیایی، مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، دکتر «فرزاد شاهچراغی» معاون بهداشت و درمان ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، گزارشی از اقدامات انجامشده در راستای تأمین سلامت ایثارگران و جانبازان استان ارائه داد. همچنین مهندس «محسن دریابار» مسئول درمانگاه، به تشریح فرآیند ارائه خدمات به مراجعان، بهویژه خانوادههای ایثارگران و جانبازان پرداخت و بر توانمندیهای این مرکز تأکید کرد.
در این برنامه، دکتر «اکبر اجرایی» رئیس حوزه ریاست دانشگاه، دکتر «فرشاد فلاحتی» مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.
گفتنی است درمانگاه حضرت محمد رسولالله(ص) از سال ۱۳۶۸ فعالیت خود را آغاز کرده و از سال ۱۳۷۴ تاکنون بهصورت شبانهروزی، خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه به جامعه ایثارگران ارائه میدهد.
پایان خبر