کار در حوزه تربیت کودکان بنیادی و ریشه‌دار است

کار در حوزه تربیت کودکان بنیادی و ریشه‌دار است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر دوشنبه در دیدار اعضای مؤسسه پژوهشی فرهنگی اشراق و مسجد کاظم بیک، با اشاره به اهمیت و ریشه‌ای بودن کار تربیت نیروی انسانی در مجموعه‌های فرهنگی، اظهار کرد: دوست و دشمن می‌دانند که کار کردن روی تربیت کودکان و نوجوانان، از بنیادی‌ترین و ریشه‌دارترین کارهاست. دشمن نیز با آگاهی از این موضوع، با روش‌های مختلف مانع از انجام فعالیت‌های مثبت و دینی توسط تشکل‌های انقلابی می‌شود.

وی افزود: متأسفانه عوامل کارشکن در دستگاه‌ها، ادارات و نهادها، چه در جریان چپ و چه در جریان راست، نگاه منفی به یکدیگر دارند و این موضوع موجب کارشکنی در مسیر فعالیت‌های فرهنگی می‌شود.

آیت‌الله محمدی لائینی، با اشاره به پیشرفت‌های حاصل شده در این مؤسسه فرهنگی با وجود کارشکنی‌ها، تصریح کرد: هر چند در عمل کارشکنی‌های زیادی وجود داشته و فعالیت‌ها به کندی پیش رفته است، اما باطن حرکت حق، به پیشرفت کمک می‌کند. وقتی وضعیت فعلی مؤسسه را با زمان آغاز به کار آن مقایسه می‌کنیم، متوجه پیشرفت بسیار زیادی می‌شویم.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حق با سختی پیش می‌رود، اما در نهایت برکت از آن خارج می‌شود. بنابراین نباید ناامید و مأیوس شد و باید به هر شکلی راه را ادامه داد.

این با اشاره به تجربه‌های موفق در تأسیس مدارس هیئت امنایی، بیان کرد: برای تعلیم و تربیت فرزندان، تنها به مدارس غیرانتفاعی محدود نیستیم، می‌توانیم مدارس هیئت امنایی نیز تشکیل دهیم.

وی با اشاره به تجربه موفق خود در نکا، خاطرنشان کرد: حدود ۱۵ سال پیش یک مدرسه راهنمایی با روش هیئت امنایی تأسیس کردیم، این مدارس با حداقل شهریه، فوق برنامه‌های دینی، قرآنی، فقهی و احکام را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کردند. الحمدلله این مدارس با استقبال بسیار زیادی مواجه شدند و بدون هیچ تبلیغی، برای ثبت‌نام در سال‌های بعد چندین برابر ظرفیت مراجعه کننده داشتیم.

وی پیشنهاد داد: می‌توانید امسال یک مدرسه هیئت امنایی برای دختران در مقاطع متوسطه اول و دوم تأسیس کنید. تنها با نظارت خودتان و انتخاب معلمان مناسب در فضای مناسب‌تر، ۷۰ تا ۸۰ درصد کار را به سرانجام رسانده‌اید و آثار تربیتی، معنوی و فرهنگی خود را خواهد داشت.

آیت الله محمدی لائینی راهکار دیگری را نیز برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی پیشنهاد و ادامه داد: فارغ‌التحصیلان این مؤسسه می‌توانند هر کدام برای خود یک مدرسه غیرانتفاعی تأسیس کنند.

امام جمعه ساری با اشاره به برخی مشکلات و کارشکنی‌ها، گفت: اگر مشکلی وجود دارد که ما بتوانیم آن را از اینجا حل کنیم، آماده همکاری هستیم. می‌توانید گزارش کار فرهنگی خود را ارائه دهید و ما به مسئولان مربوطه اعلام می‌کنیم که این فعالیت‌ها را حمایت کنند.