
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این رویداد با مشارکت ۵۴ شرکتکننده از دانشگاههای مختلف آغاز شد، با هدایت و مشاوره منتورهای برجستهای همچون دکتر محمدمهدی رضوی، دکتر زهره خطیبی، مهندس مریم براتی، دکتر راضیه عسگرنژاد، مهندس مهرداد کرمی و مهندس زهرا عسگری، طی سه روز به فعالیت خود پایان داد.
دکتر مصطفی معینی نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به چالشهایی همچون بحران آب و وابستگی صنعتی منطقه به تولیدات سنتی، از دانشگاهیان خواست راهکارهای علمی و نوآورانه برای حل این مشکلات ارائه دهند و بر ضرورت حمایت مستمر از تیمهای استارتاپی تاکید کرد.
مجتبی راعی فرماندار شهرستان کاشان نیز در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد شهدای حادثه تروریستی اخیر و تسلیت ایام محرم، نقش چنین رویدادهایی را در توسعه شرکتهای دانشبنیان و ایجاد اشتغال مؤثر دانست و جوانان شرکتکننده را سرمایههای اصلی این حرکت ملی معرفی کرد.
مهندس وحید کاظمی رئیس دانشگاه علمی-کاربردی خانه کارگر کاشان نیز، ضمن قدردانی از تیمها، داوران و حامیان، بر حمایت همهجانبه دانشگاه از طرحهای برگزیده تا مرحله تولید و ورود به بازار تأکید کرد.
مهندس زهتابی دبیر اجرایی خانه کارگر کاشان نیز، با بیان اینکه این رویداد نقطه آغاز تحولی بزرگ در مسیر دانشگاه است، خواستار توجه ویژه به ظرفیت تجاریسازی ایدهها در کنار آموزش شد.
در ادامه مراسم، ۹ تیم حاضر به ارائه طرحهای خود پرداختند که توسط هیئت داوران ارزیابی و داوری شدند. در نهایت، سه طرح برتر معرفی و تقدیر شدند.
در پایان این مراسم، با اهدای هدایایی از منتورها، داوران، برگزارکنندگان و تیمهای برتر قدردانی به عمل آمد.